top banner image
 
 
 

Etablering af virksomhed

Få rådgivning og assistance til etablering af din virksomhed - både før, under og efter etablering. Vi hjælper dig gennem hele processen lige fra idéfasen.

book et uforpligtende møde

 

Succes med professionel hjælp til etablering

Azets Audit tilbyder professionel rådgivning, hvis du overvejer at blive ejer af et A/S eller ApS. Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen ved etablering af virksomhed. Vi står ved din side lige fra du får din forretningsidé, hvor vi rådgiver om de forhold, der kan få afgørende betydning for dig her og nu - og fremadrettet.

Vi afdækker dine behov, afgør den rette virksomhedsform til din forretning, og vi tager os af stiftelse og etablering af din virksomhed. 

Få professionel assistance til etablering, så du kan dokusere på udvikling af din kerneforretning.

Vi kan hjælpe med:

  • Forretningsplan
  • Etablering af regnskabs- og økonomisystem
  • Finnsiering, budget og styring
  • Forretningsgange og interne kontroller
  • Moms og skat
  • Juridiske udfordringer
  • Løn
  • Sparring og rådgivning

Kontakt os nu

Sparring og rådgivning

Benyt dig af vores faglige kompetence og kom godt fra start med din virksomhed. Vi hjælper selvstændige med at opnå en bæredygtig forretning og skabe vækst.

 

Book et uforpligtende møde

Find den rette løsning med Azets Audit

Er du selvstændig og skal du etablere en virksomhed? Der opstår mange spørgsmål i en etableringsproces: Hvilken virksomhedstype skal jeg vælge? Hvad koster det at drive virksomhed? Hvad er de juridiske krav til virksomhedsetablering? Hvordan laver jeg løn og budget?

Azets Audit kan hjælpe dig med at besvare spørgsmålene. Vores konsulenter har mange års erfaring med etablering, og vi kan derfor finde den løsning, der er mest optimal for dig i forbindelse med køb og salg af virksomhed. 

Kom godt og hurtigt igennem processen med professionel sparring

Book et uforpligtende møde nu

Juridisk rådgivning

Vores konsulenter bevarer det høje faglige niveau med løbende uddannelse og opdatering på gældende lovgivning. Derfor kan du være sikker på at få nutidig rådgivning om gældende regler, virksomhedsformer, hæftelsesformer og meget mere.

Ingen sårbarhed

Når du samarbejder med Azets Audit, bliver du garanteret en fast konsulent, som hjælper dig gennem hele processen. Din kontaktperson er altid opdateret på din sag, og du får derfor hurtig hjælp til at løse udfordringer, når du har behov for det.

Mere tid til din forretning

Et samarbejde med Azets Audit betyder, at du skal bruge mindre tid på tunge, administrative opgaver. Vi kan hjælpe dig ikke blot med etablering, men også løbende bogføring, løn og HR. Du kan derfor frigive ressourcer, som kan fokusere på at udvikle din kerneforretning. 

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.