top banner image
 
 
 

Forældrekøb

Hjælp dit barn med med at finansiere en bolig og få samtidig fordelene ved en boliginvestering. 

Bliv ringet op

 

Professionel hjælp til forældrekøb

Et forældrekøb forpligter forældre til at agere som en udlejningsvirksomhed. Det vil sige, at forældre er skattepligtige af deres indtægter og får fradrag for deres udgifter. Og det kræver, at forældre holder regnskab over lejeforholdets indtægter og udgifter.

Azets Audit har flere års erfaring med forældrekøb, og vi kan hjælpe med juridisk og økonomisk rådgivning, så du finder den rette løsning til netop jeres situation.

Book et uforpligtende møde her 

En god forretning

Et forældrekøb kan skåne dit barn for stress og usikkerhed med boligsikring. Forældrekøb er uden tvivl en rigtig god hjælp, når ressourcerne er begrænsede. Men det kan samtidig være en god forretning for dig at investere i en ejerlejlighed.

Med et forældrekøb starter du i princippet en udlejningsvirksomhed. Der skal etableres et almindeligt lejeforhold mellem forældre og barn, og du skal blandt andet vælge skatteordning. Du kan faktisk få den fulde værdi af rentefradraget i din personindkomst mens du kun betaler arbejdsmarkedsbidrag af overskuddet.

Azets Audit hjælper dig med juridisk og økonomisk rådgivning ved forældrekøb. 

Kontakt os nu for et uforpligtende møde.

Med Azets Audit får du blandt andet:

  • Professionel juridisk rådgivning
  • Økonomisk sparring
  • Viden om skattemæssige forhold
  • Assistance til administrative opgaver
  • Hjælp til finansiering

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.