top banner image
 
 
 

Køb og salg af virksomhed

Hos Azets Audit står vi klar til at vejlede din virksomhed om muligheder, hvad enten det omhandler køb eller salg af en virksomhed.

Kontakt os i dag

 

 

Vi hjælper dig til en god overgang

Vores rådgivere har stor erfaring med håndteringen af både køb og salg af virksomheder, og vi tilbyder rådgivning i alle faser forbundet med købet eller salget. Vi vejleder og hjælper dig godt igennem hele processen for køb eller salg af virksomhed - lige fra de indledende forhandlinger til spørgsmål om priser og finansiering mv.

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov hjælper vi med at finde frem til den løsning , som er mest optimal for dit selskab.

Book et uforpligtende møde nu

Med Azets Audit får du:

  • Økonomisk sparring
  • Professionel juridisk rådgivning
  • Viden om skattemæssige forhold
  • Assistance til administrative opgaver
  • Gennemarbejdet salgsmateriale ved salg af virksomhed
  • Virksomhedsanalyse ved køb af virksomhed
  • Hjælp til finansieringsmuligheder

Kontakt os i dag

 

Professionel rådgivning hele vejen

Vi hjælper dig hele vejen gennem et køb eller salg af virksomhed, og med vores konsulenters erfaring og kompetencer er du sikker på, at du får kvalificeret rådgivning hele vejen.

Book et uforpligtende møde nu

Rådgivning gennem hele processen

Der kan være mange forskellige årsager til, at du overvejer at købe eller sælge virksomhed. Men begge scenarier kan være en krævende proces med grundig research, forhandlinger, finansiering, risikovurderinger og meget mere.

Vi hjælper dig med at opnå dit mål for salg eller køb af virksomhed. Uanset om det handler om at frigøre penge til din pension, udvide din markedsandel med opkøb, øge indtjening eller et helt fjerde mål.

Vi sikrer dig en økonomisk og juridisk sikker proces, så du ved, at du tager den rette beslutning.

Book et uforpligtende møde nu

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.