top banner image
 
 
 

Moms og afgifter

Hos Azets Audit står vi klar til at hjælpe din virksomhed med korrekt momsangivelse. Det er en opgave, som kræver et indgående kendskab til bl.a. bogføring, periodeafgrænsning af regnskabsposter samt opstillings- og værdiansættelsesregler i regnskabslovgivning.
 

Lad os klare momsen

Momsangivelse kan ofte være en tidskrævende og uoverskuelig opgave, som samtidig stjæler dit fokus væk fra udførelsen og udviklingen af din virksomheds kerneforretning. Det er derfor vores fornemste opgave at sørge for, at du kan fokusere 100% på din virksomheds kernekompetencer og dermed skabe en profitabel forretning, mens vi tager os af dit momsregnskab.

Vi indberetter din moms til SKAT

Vi hjælper din virksomhed med beregning og afstemning af moms, og som et resultat af vores virksomheds grundlæggende værdi om at have kundens behov i fokus, sørger vi også for at indberette din moms til SKAT.

Således sikrer vi, at du ikke skal bekymre dig om det mindste i forbindelse med din momsangivelse. Vi afstemmer og angiver din moms i overensstemmelse med fristerne for henholdsvis måneds-, kvartals- og halvårsmoms. Vi sørger selvfølgelig også for eventuel listeangivelse.

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.