top banner image
 
 
 

Revisorservice

Azets Audit udfører revisorservice for kunder i hele Danmark. Vi har den erfaring og professionalisme der skal til, for at du som kunde har ro i maven og får leveret en ydelse med afsæt i lige præcis din virksomhed.

 

Hvad er revision?

Hvis vi kigger på den helt rene definition af ydelsen revision, så betyder det, at en godkendt revisor foretager en objektiv gennemgang af en virksomheds regnskab. Det er ofte i forbindelse med årsafslutningen, at de revisionspligtige virksomheder har brug for dette.

Revisoren går årsregnskabet igennem og ser på, om regnskabet giver et retvisende billede af virksomhedens økonomi. Det bliver bl.a. vurderet på baggrund af virksomhedens aktiver og passiver samt indtjening, likviditet og soliditet. Herudover bliver det kontrolleret, at årsregnskabet er udarbejdet i henhold til gældende lovgivning.

Når alt er som det skal være, underskriver revisoren regnskabet i en revisionspåtegning og har hermed godkendt virksomhedens årsregnskab.

Azets udfører ikke revision, men via samarbejde med godkendte statsautoriserede revisorer, kan vi også hjælpe med dette.

Værdibaseret revisorservice

Hos Azets Audit rækker revisorassistancen dog langt ud over den blåstempling af regnskabet, der ved årsafslutningen påføres af godkendt revisor. Vi er vores kunders tætte og betroede rådgiver, og i løbet af året er vi i løbende dialog om strategi, mål, risici og forbedringsmuligheder. Vi sætter en ære i at kunne rådgive og formidle svært tilgængeligt stof på en forståelig måde, der er i øjenhøjde med kundernes forretninger.

Gennem den tætte relation til kunderne og det store kendskab til deres forretninger, kan vi ofte identificere mulige problemstillinger - inden de bliver til egentlige problemer.

Det er vigtigt for os, at vores rådgivning og rolle som samarbejdspartner tilfører værdi til de virksomheder, der har brug for vores revisorassistance.

Med Azets Audit har du garanti for, at alle love og regler er overholdt. Vores revisorer tager hånd om dit regnskab og er altid tilgængelige som din betroede rådgiver og samarbejdspartner.

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.