Skatterådgivning
 
 
 

Skatterådgivning

Med mange års erfaring tilbyder Azets Audit skatterådgivning på et højt fagligt niveau. Vores skattespecialister har indgående kendskab til skattesystemet, som du kan benytte dig af via rådgivning og assistance.
 

Fokus på vores kunders behov

Udover at leve op til et højt fagligt niveau, tager vores skatterådgivning selvfølgelig også udgangspunkt i vores kunders behov, fleksibilitet og tilgængelighed, når det kommer til hvor og hvornår vi rådgiver dem på bedst mulig vis og med kontorer på både Sjælland, Fyn og Jylland er vi altid dér, hvor kunderne er.

Styrk din virksomhed med professionel skatterådgivning

Vi rådgiver altid i samarbejde med vores kunder; vi lytter til og taler med jer, men ikke blot om deres skattemæssige muligheder eller udfordringer. Vi er i løbende dialog med vores kunder, og det er en essentiel del af at kunne yde den mest optimale skatterådgivning. Forudsætning for god skatterådgivning er nemlig, at vi forstår, hvordan vores kunder har etableret dem selv og deres virksomhed, samt at vi forstår forholdet mellem privat og erhverv.

 

Effektiv skatterådgivning

En yderligere forudsætning er, at vi forstår vores kunders langsigtede og kortsigtede mål, samt deres ønsker er gennem vedvarende og åben kommunikation. Det gør det muligt for os at skræddersy vores rådgivning til dinekonkrete ønsker og behov, så du kan gøre brug af alle de fordele, de som virksomhedsejere er berettiget.

Endelig tilbyder vi effektiv skatterådgivning, hvilket er ensbetydende med, at vi lægger vægt på at rådgive om komplekse emner på en simpel og præcis måde uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores rådgivning.

Vi kan hjælpe dig med: 

  • Etablering og stiftelse af virksomhed
  • Selskabsskat
  • Moms og afgifter
  • Medarbejderaktier
  • Fusion, spaltning og omstrukturering
  • Opløsning af selskab
  • Klargøring til revision
  • Og meget mere..

Din skatterådgiver

Som din skatterådgiver og samarbejdspartner holder vi dig opdateret på de gældende love og regler. Vi sørger for, at du overholder alle love og krav, og at du samtidig får gavn af de mulige skattefordele og fradragsmuligheder.

Skattesager

Foruden den traditionelle skatterådgivning fører Azets Audit skattesager for selskaber, selvstændige erhvervsdrivende samt privatpersoner. I sådanne tilfælde dækkes omkostninger til revisor og advokat af det offentlige med op til 100%.

Med afsæt i et indgående kendskab til skattesager og mange års erfaring på området, tilbyder Azets Audit at føre skattesager med en høj faglig kompetence og med afsæt i vores grundlæggende værdier (læs mere om vores grundlæggende værdier her). Som konsekvens heraf er det vigtigt for os at opfylde alle vores kunders behov, hvilket ofte omfatter mere end blot den lovmæssige forståelse af sagen. At have fokus på vores kunders behov inkluderer ligeledes, at vi sætter tid af til at gøre sagens natur og forløb forståelig for vores kunder og fjerner al unødig frygt.

Når vi rådgiver om skattesager, gør vi det i samarbejde med vores kunder, dvs. vi taler med dem og ikke til dem om situations omstændigheder og deres muligheder. Gennem løbende dialog og åben kommunikation er det vores opgave at skabe tillid og tryghed for vores kunder. Dette opnås endvidere genne fleksibilitet og tilgængelighed, så vi altid er til rådighed når og hvor vores kunder har brug for vores rådgivning.

Endelig er det vores formål at løse konflikten i en skattesag på en effektiv måde, hvilket omfatter, at vi gør det så hurtigt som muligt, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores rådgivning. Vi gør hellere tingene ordentlig den første gang. I det sidste ende betyder det, at vores kunder kommer hurtigere igennem konflikten.

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.